Tamás – Ami a nőre nem, az a pasira...

 

Izgatottan készült a randira Katával. Már 3 hónapja találkozgattak, voltak moziban, koncerten, hosszasan sétálgattak a Rómain, sőt már egy-két csók is elcsattant, de ennél tovább még nem jutottak. A lány nem tűnt bevehetetlen várnak, de nem is az a típus volt, aki az első este bármire kapható. Tamás éppen ezért is figyelt fel rá, mert nemcsak szép és okos volt, de látszott rajta, nem könnyű préda. Ma este azonban Kata végre elfogadta Tamás vacsora meghívását.


Hobbiszakácsként szerette volna elkápráztatni  a lányt azzal a különleges spárgás rizottóval, amit olasz barátjától tanult. Választott hozzáillő könnyű, olasz fehér bort is, és még ki is porszívózott. Ellenőrizte, hogy a fürdőszoba makulátlan legyen, és kétszer is lezuhanyozott, borotválkozott, egy leheletnyi zselével lőtte be a haját.


Kata szédületesen csinosan érkezett, és nem csak Tamás főztje aratott osztatlan sikert, hanem a humora, kalandos történetei is. Végül a hálóban kötöttek ki, ahol Tamás bosszúsan realizálta, hogy minden aprólékos előre tervezés ellenére, gumit elfelejtett venni. Kata megnyugtatta, nem baj, mert szed fogamzásgátlót. Teljes összhang, szenvedélyes szex, összebújva alvás, minden szuper volt.


2 hét múlva Tamás reggel észrevette, hogy folt lett a pizsijén. Plusz fura égő érzés alakult ki a húgycsőben, alig érezhető, de mégis.


Megijedt, nagy cikiben elment a legközelebbi nemi beteg gondozóba. Ott kenetet vettek, és húgycsőgyulladást állapítottak meg. Azonnal antibiotikumot kapott, a lelkére kötötték,hogy no szex, no pia, egy hét múlva várják vissza. Kiderült, klamídiája van. Korábban sose hallott erről a fura nevű baktériumról, a haverjai sem meséltek ilyen kellemetlen következményekről, pedig némelyikük szinte naponta jött össze más csajjal. Mikor megtudta, hogy ez egy nemi úton terjedő baci, beszelt Katával, aki kikérte magának, neki semmi baja. És különben is, eddig csak egy fiúval volt kapcsolata, két évig. Nagy nehezen sikerült rábeszélni a tesztre, Kata is pozitív lett.


Tanulság:

A klamídia egy gyakori, szexuális úton terjedő baktérium. Lányoknál teljesen tünetmentes, fogalmuk sincs, hogy valami nincs rendben. A nőgyógyászati szűrővizsgálat során nem történik klamídia teszt, maga a baktérium meg olyan pici, hogy mikroszkópban sem látszik. Hiába gondolja az ember lánya, hogy ha rendesen évente jár nőgyógyászhoz, és a lelet negatív, akkor minden OK. A klamídiát külön szűrni kell! Ráadásul a kezeletlen betegség a kismedencében gyulladást, esetleg meddőséget is okozhat, szóval alattomos betegség.

Kövess minket