István kalandja – A túl intim masszázs

 

A cégnél nemrég új munkakörbe került, ami sok külföldi utazással járt. Eleinte örült, később inkább fárasztónak találta a hosszú repülőutakat, állandó szállodázást.


A Thaiföldi utat nagyon várta, sosem járt még Ázsiában, remélte lesz ideje kicsit körülnézni. A munka azonban teljesen lefoglalta, hazautazása előtti este szörnyen fáradtan konstatálta, megint nem fér bele, hogy megismerje a várost, a környéket. A feje is fájt, dereka is egyre gyakrabban beállt az állandó üléstől, úgy döntött legalább egy masszázsra elmegy. Talált is a szálloda közelében egy nagyon elegáns helyet, ahol gyönyörű lányok kínáltak több különféle lazító, relaxáló masszázst. István kiválasztott egy újjászületést ígérő kezelést, és várakozva feküdt az utasításnak megfelelően teljesen meztelenül a masszázságyon. A lány szép ázsiai vonásai és lenge öltözete meglehetősen zavarba hozta, de hamar ellazult, szinte érezte, ahogy elárasztja testét az energia. Félálomban volt, amikor meglepve tapasztalta, hogy a lány egészen intim testrészeit is kényeztetni készül. Semmiféle ellenkezés fel sem merült benne, csak kellemes örömet érzett. Egészen addig, míg az utcára kilépve fel nem fogta mi is történt. A szállodában azonnal megnézte a neten milyen „mellékhatása” lehet egy ilyen kezelésnek, és megdöbbenve látta, egy csomó borzalmas betegség elkapható csupán orális szexszel. Neki pedig otthon a felesége, a második babával terhesen.


Iszonyú állapotban vezetett első útja a nemigyógyászatra, tudta hova menjen, fiatalabb korában már kezelték ott klamídia miatt. Mekkora marha vagyok, szidta magát, izzadt, a szíve kalimpált, keze remegett. A doktor próbálta megnyugtatni, de István a negatív leletek kézhez kapásáig, végig szorongta a hetet. Csak utána érezte úgy, valóban újjá született. Szerencsére nem kapott semmilyen fertőzést, de azt a hetet, amit végig élt a tesztek eredményéig, azt nem kívánja senkinek.


Tanulság:

Fel kell készülni a váratlan helyzetekre. Ha már megtörtént egy felelőtlen aktus, a megfelelő rendelőben elvégzett tesztek negatív eredménye lehet csak megnyugtató.

Kövess minket