Roland, Norbi és Patrik – Egy szőke, két kan(kó)

 

Házibuliban voltak a hétvégén. Barátjuk hívta meg őket balatoni házába, kicsit vitorláztak is, de inkább az esti hűtött italokra, bulira vártak. Jött nagy társaság, mindenki hozta a haverjait, már alig akadt 1-2 ismerős arc. A srácok hamar kiszúrtak egy formás szőke lányt, nem volt nehéz a mélyen dekoltált ruha, kihívó pillantása megtette a hatását. Szóba elegyedtek, méltatták a szép meleg nyári időjárást, kellemes estét, a fiúk fantáziája azonnal beindult, ahogy a csaj egyre nyíltabban flörtölt mindhármukkal. Nem jöttek zavarba, amikor a lány kerek perec felinvitálta őket az emeleti szobába. Kamaszkorukban sosem volt ilyen szerencséjük, vigyorogtak egymásra.


Norbi, az örök aggodalmaskodó, mivel nem volt nála gumi, csak az orálban volt benne, Roland és Patrik viszont maximálisan élt a kínálkozó lehetőséggel. Másnap korán reggel hazautaztak, nem is nagyon gondoltak a hétvégi party eseményeire. Egészen másnap estig, amikor Norbi kétségbeesve hívta őket, hogy csak vele van valami baj, vagy Roland és Patrik is érez rettenetes fájdalmat vizeléskor? Minta millió tűvel szurkálnák, és folyik is valami belőle, kénytelen volt papírzsepit tenni az alsónadrágjába, egész átázott. Barátai jót röhögtek, a fő óvatos, tessék, kellett annyit aggodalmaskodni, ők bezzeg gumi nélkül, és még sincs semmi gáz. Kicsit azért megijedtek. Még aznap este bementek az urológiára, ahonnan a nemi beteg gondozóba irányították őket. Ekkorra már eléggé lefagyott a mosoly az arcukról, főleg mikor a feltűnően csinos doktornőnek próbálták a fertőzés körülményeit elmondani.


Norbinál a doktornő helyben levett kenetből megállapította, trippere van. Más néven gonorrhoea – azonnali kezelés szükséges. A másik két fiútól mintát vettek, és csak egy héttel később derült ki, Patrik megúszta, de Roland is tripperes lett. Így ő is injekciót kapott, néhány hét múlva a kontroll során minősítették gyógyultnak, Norbival együtt.


A doktornő kérte, értesítsék azt a lányt az ominózus éjszakáról, de sem a nevét, sem a számát nem tudta senki.


Tanulság:

A gonorrhoea, vagy kankó, csak úgy, mint számos más nemi betegség, orális szexszel is elkapható. Már biztos mindenki unja ezen az oldalon annyiszor leírtuk, de az adott szituációban szinte senki nem gondol rá, elméletben persze tudjuk, de a gyakorlat mégis azt mutatja, rengeteg probléma van belőle.


Nőknél teljesen tünetmentes, speciális vizsgálat, szűrőteszt nélkül nem derül rá fény. Férfiaknál is előfordul, hogy nem okoz panaszt. Viszonylag ritka, de rizikósabb aktus után mindenképp érdemes nemigyógyásznál tesztet kérni, mert ha nem kezelik, fiúknál-lányoknál meddőséget, vagy akár ízületi betegséget okozhat. A tesztet rutinszerűen sem urológusok, sem nőgyógyászok nem végzik, ezen vizsgálatok során nem kerül felismerésre.

Kövess minket