Kampányunkkal bronz fokozatú díjat nyertünk!

 

A Belvárosi Orvosi Centrum harmadik helyezést ért el Stop STD! – Felelős szex kampányával az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) által meghirdetett pályázaton.

Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete által meghirdetett Nekem szól! Egészségértés díj 2016 elnevezésű pályázatra olyan programok, illetve kampányok nevezhettek, melyek célja az egészségügyi ismereteinek bővítése. Az AIPM kezdeményezésének célja az volt, hogy feltérképezzék a legjobb egészségértést fejlesztő programokat. A pályázók négy kategóriában nyújthatták be pályaműveiket.

Ezek a kategóriák a következőek voltak:

  • egészségügyi intézmények
  • egészségügyi szakemberek
  • betegszervezetek
  • közvetlen lakossági kommunikáció
A pályázat sikerét mi sem bizonyítja jobban mint, hogy a négy kategóriában 103 pályamű érkezett be a pályázat kiírójához. A beérkezett pályaművek közül 20 díjazásban vagy helyezésben részesül, ezen kívül három különdíj is kiosztásra került.
A nyertesek a december 1-jén megrendezésre került ünnepélyes díjátadó keretein belül vehették át díjaikat.

A Stop STD! – Felelős szex elnevezésű társadalmi felelősségvállalásai kampánnyal az egészségügyi szervezetek kategóriában nyújtottuk be pályázati anyagunkat. A kategóriában beérkezett 22 pályamű között 3. helyezést ért el programunk.
Nagyon örülünk az általunk elért helyezésnek, hiszen ez is azt támasztja alá, hogy szükség van az általunk végzett felvilágosító tevékenységre.
 
Kövess minket