Újra díjazott a Stop STD!


A tavalyi Nekem szól! Egészségértés Díjon elért bronzfokozatunk után idén ismét megmérettettünk, ám ezúttal már megújult a weboldal megújult designjával és egyéb átalakításaival, valamint nagy népszerűségnek örvendő blogunk bemutatásával pályáztunk. Úgy tűnik, jó úton haladunk!

A pályázat számunkra leginkább azért fontos, mert azonos értéket képvisel kampányunkkal: olyan kezdeményezésekre hívják fel a figyelmet, amik az „egészségértést” kívánják minél szélesebben elterjeszteni a lakosság körében. Az indulók mindannyian arra törekednek, hogy az emberek minél jobban megértsék saját egészségügyi helyzetüket, és tudják, mit kell tenniük a javulás érdekében. A Stop STD! kampány célja is pontosan ez.

Idén 106 pályázat érkezett be az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) által meghirdetett Nekem szól! Egészségértési Díj 2017 pályázatra, a kategóriák pedig az alábbiak voltak:

  • Egészségügyi és oktatási intézmények
  • Egészségügyi szakemberek
  • Betegszervezetek
  • Társadalmi, állami és gazdálkodó szervezetek
  • Újságírók

A Stop STD! kampány az Egészségügyi és oktatási intézmények kategóriájában ért el idén is bronz fokozatot, mely számunkra újabb megerősítést jelent munkánk fontosságáról.

Köszönjük, hogy támogatjátok kezdeményezésünket! Ígérjük, legalább ekkora erőbedobással dolgozunk majd jövőre is egy nemi betegségtől mentes világért!

Kövess minket